Luis.Bozzo
01 / 01

Urbania

Localització: Guadalajara, Mèxic

Descripción del proyecto

El projecte és al municipi de Zapopan, Jalisco. Es basa en tres torres (T100, T200 i T300) dhabitatges i una base destacionament. La Torre T100 està composta de planta soterrani d´estacionament + 2 plantes comerç / estacionament + mezzanine d´estacionament + lobby + 21 plantes tipus.

L’esquema estructural de la torre 100, són pòrtics compostos per traves,  nucli rígid de concret armat en un extrem de la torre que genera torsió (i que es va resoldre afegint murs desacoblats amb dissipadors SLB),  murs de concret armat amb columnes adossades als extrems, i els murs amb dissipadors sísmics («SLB»). El sistema de pis és mitjançant pòrtics tridimensionals i preloses en la direcció perpendicular, combinat puntualment zones de llosa massissa i llosa alleugerida unidireccional (en voladissos). A la planta lobby, comerç 1 i 2 ia la planta estacionament també s’usen lloses posttensades puntualment.

Globalmente la torre tiene una forma constante de 31,90 x 23,90 metros, a excepción de los voladizos con alturas de entrepiso en los niveles de vivienda  de 3.10metros, exceptuando el nivel azotea (4,60 metros). En la base se conforma el estacionamiento que ocupa toda la planta mientras que las plantas comercio albergan dos usos, parte estacionamiento parte comercio.

 

DESPLAÇAMENT D’ENTREPIS SENSE DISSIPADORS: DESPLAÇAMENT D’ENTREPIS AMB DISSIPADORS SLB:

 

   

Galería de imágenes